Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό Γαλατάδων ο Κώστας Παπαδόπουλος - Τι λέει αποκλειστικά στο Aridaia News

type='html'>
Τι λέει αποκλειστικά στο Aridaia News

Με αποκλειστικές δηλώσει που παραχώρησε στο Aridaia News ο γνωστός παράγοντας Κώστας Παπαδόπουλος κάνει γνωστό το οριστικό «αντίο» του στον Ολυμπιακό Γαλατάδων αλλά και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Όπως τόνισε, η έκτακτη ενασχόλησή του οφείλεται στη μεγάλη του αγάπη για την ομάδα της γενέτειράς του, δεν μπορούσε να αρνηθεί τη βοήθεια που του ζητήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, ωστόσο ήρθε η ώρα της αποχώρησης, καθώς ο μεγάλος στόχος που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος έγινε πραγματικότητα.

Συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, αλλά και το φίλαθλο κόσμο των ερυθρολεύκων για τη συμπαράσταση, καθώς και την ΕΠΣ Πέλλας και εύχεται καλή συνέχεια ενόψει των αγώνων μπαράζ.

Η ενασχόλησή του έχει λάβει τέλος αυτή τη στιγμή και κανείς δεν γνωρίζει τι επιφυλάσσει το μέλλον του Κώστα Παπαδόπουλου όσον αφορά στα σχέδιά του για την εμπλοκή του ή όχι σε μεγαλύτερες ομάδες, όπως έχει ακουστεί κατ επανάληψη το όνομά του.

Εμείς να τονίσουμε πάντως ότι ο εν λόγω παράγοντας δεν συμβιβάζεται με μικρά πράγματα και γι’ αυτό από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκε και βοήθησε οικονομικά τον Ολυμπιακό Γαλατάδων μοναδικός στόχος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου